Over ons

Wat ik voor jou kan betekenen?

Ik ben Luuk van de Rande, het gezicht achter HappyRacket. Ik ben 20 jaar en studeer Mechanical engineering op de Technische Univeristeit Eindhoven. Tennis is al jaren mijn lust en mijn leven. Toen ik op een gegeven moment steeds vaker mijn bespanning kapot sloeg, begon ik me te interesseren in bespanningen. Natuurlijk wist ik dat een goede bespanning de basis is van een lekker potje tennis. Ik heb namelijk echt gemerkt wat een verschil een bespanning kan maken tijdens het tennissen. Maar wanneer is een bespanning nou goed en wanneer niet? Om deze vraag te kunnen beantwoorden heb ik onderzoek gedaan naar bespanningen en ben ik me hier verder gaan verdiepen. En inmiddels weet ik het!

Omdat ik iedereen de perfecte bespanning gun, heb ik de stap gewaagd en heb ik HappyRacket opgericht. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan jouw tennisplezier. Dus als ik iets voor je kan betekenen, hoor ik dat graag. En anders zie ik je wellicht op de tennisbaan.

De voordelen van HappyRacket op een rij:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Open Whatsapp
1
Hallo, 😁
Hoe kan ik je helpen?